Ελάτε στην Clickproject για να φτιάξουμε website και υπηρεσίες μόνο για εσάς!

Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για προσφορά άμεσα.

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  ή

  Ζητήστε προσφορά και ενημερωθείτε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  Κλείσε ραντεβού

  Στείλτε μας ένα γρήγορο μήνυμα. Συνήθως απαντάμε μέσα σε λίγες ώρες.

  Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

   Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

   Στοιχεία επικοινωνίας

   Συχνές ερωτήσεις πελατών

   Γιατί να επιλέξω την ClickProject;

   Υπάρχουν πολλοί λόγοι, ωστόσο οι σημαντικότεροι είναι η εξειδίκευση μας, η διαφάνεια των υπηρεσιών μας και η αξιοπιστία που παρέχουμε σε όλο τον κύκλο κάθε έργου.

   Παρέχετε όλος το εύρος υπηρεσιών σχετικά με ιστοσελίδες και e-shop;

   Μετά από 10+ χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε σχετική εργασία. Από την διαχείριση απαιτητικών website και την παροχή βοήθειας, έως και την ανάπτυξη νέου λογισμικού, μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου για κάθε project. Είμαστε εξειδικευμένοι στην κατασκευή e-shop και ιστοσελίδων με WordPress, καθώς και στην εφαρμογή αποτελεσματικού digital marketing.

   Τι εγγύηση λειτουργικότητας παρέχει το WordPress;

   Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου το 40% του διαδικτύου και μεγάλες εταιρείες όπως το Facebook, η Sony, το CNN, η Samsung και το eBay έχουν επιλέξει το WordPress στο οποίο ειδικευόμαστε. Παρέχει τις περισσότερες επεκτάσεις από κάθε άλλο λογισμικό παγκοσμίως, καθώς και την αξιοπιστία της μεγαλύτερης παγκόσμιας κοινότητας προγραμματιστών. Η ευελιξία του και η αποτελεσματικότητα του σε κάθε μορφής project το καθιστούν με διαφορά την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή που μπορείτε να κάνετε στο χώρο του διαδικτύου. Μη χάνετε χρόνο και χρήμα σε ιδιωτικά ή ξεπερασμένα λογισμικά όπως το Joomla. Αργά ή γρήγορα θα έρθετε και εσείς στο WordPress!

   Τι έξοδα έχει μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

   Τα έξοδα που περιλαμβάνει η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή e-shop είναι 3:

   1. Κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop – εφάπαξ πληρωμή 
   2. Φιλοξενία (το λεγόμενο hosting) – επαναλαμβανόμενη πληρωμή
   3. Όνομα χώρου (domain name δηλαδή website.gr, website.com κτλ.) – επαναλαμβανόμενη πληρωμή μικρού κόστους 

   Τα παραπάνω είναι αρκετά για να τεθεί οποιοδήποτε website σε πλήρη λειτουργία. Δείτε ενδεικτικές τιμές στον τιμοκατάλογο της σελίδας μας και ενημερωθείτε για το κατά προσέγγιση κόστος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

   Υπάρχουν άλλα έξοδα ή κρυφά κόστη για την διατήρηση ενός website;

   Όχι, δεν υπάρχουν άλλα κρυφά έξοδα λειτουργίας. Προαιρετικά έξοδα, αποτελούν:

   1. Πληρωμένη διαφήμιση στην Google ή τα Social Media
   2. Προώθηση και βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστοσελίδας (SEO)
   3. Διαχείριση, αλλαγές και παροχή βοήθειας κατόπιν αιτήματος
   4. Αναβάθμιση και προεκτάσεις λειτουργίας κατόπιν αιτήματος

   Συνήθως, όλα τα παραπάνω προσαρμόζονται αναλόγως τις δυνατότητες του κάθε budget. Δείτε ενδεικτικές τιμές στον τιμοκατάλογο της σελίδας μας και ενημερωθείτε για το κατά προσέγγιση κόστος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

   Χρειάζεται να δώσω προκαταβολή για να ξεκινήσουν οι εργασίες;

   Όχι. Μπορείτε να μας ζητήστε ένα demo εντελώς δωρεάν, σε δικό μας server, όπου η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα ξεκινήσει κανονικά. Θα περάσουμε logo, κείμενα, προϊόντα και ό,τι άλλο θελήστε ώστε να πάρετε μια πρώτη εικόνα της σελίδας σας. Εάν είστε ικανοποιημένοι, σας καθοδηγούμε για την αγορά του ονόματος χώρου (.gr, .com, .eu κτλ.) και της φιλοξενίας ώστε να μεταφέρουμε εκεί την υπό κατασκευή σελίδα. Το project χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι και να πληρώνετε μόνο για ό,τι παραλαμβάνετε. Για τις εργασίες διαφήμισης θα χρειαστούν αρχικά μόνο τα έξοδα προς Google και τρίτες υπηρεσίες. Δείτε την διαδικασίακατασκευής και διαφήμισης ιστοσελίδων και e-shop.

   Μπορώ να κάνω χρήση μόνο μιας υπηρεσίας της ClickProject;

   Δεν είναι ανάγκη να είστε ήδη πελάτες μας για να αναλάβουμε κάποια εργασία για εσάς ή να σας παρέχουμε κάποια υπηρεσία μας. Έχετε hosting και domain ήδη αγορασμένα και θέλετε απλώς κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop; Έχετε ήδη website αλλά δεν είστε ικανοποιημένος από την φιλοξενία σας; Έχετε ήδη WordPress site σε άλλη φιλοξενία και θέλετε απλώς διορθώσεις και βοήθεια; Χρειάζεστε διαφήμιση και προώθηση του website σας; Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε ευέλικτη συνεργασία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, προσφέροντας κάθε υπηρεσία μας ξεχωριστά.

   Χρήσιμα links