Τι σημαίνει διαφήμιση στα Social Media επί πληρωμή και γιατί έχει εγγυημένο αποτέλεσμα;

Όταν ξεκινάμε μια διαφημιστική καμπάνια στα Social Media, καθορίζουμε τον προϋπολογισμό, και στη συνέχεια πληρώνουμε μόνο όταν ο επισκέπτης επισκεφθεί το e-shop ή την ιστοσελίδα μας. Δηλαδή η διαφήμιση είναι ανταποδοτική, δεν πληρώνουμε εάν δεν έχουμε επισκέπτες. Επίσης, οι επισκέπτες είναι δυνητικοί πελάτες, καθώς έχουν ήδη αναζητήσει κάτι στα Social Media που σχετίζεται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθεί η καμπάνια μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εγκατάσταση και διαχείριση καμπάνιας Social Media

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγονται τα σωστά χαρακτηριστικά του κοινού από ειδικούς;

Κάθε διαφημιστική καμπάνια βασίζεται στα χαρακτηριστικά του κοινού, όπως η χώρα, η πόλη, η ηλικία, το φύλο, οι ώρες. Όταν τα χαρακτηριστικά αυτά δεν ρυθμίζονται σωστά, η διαφήμιση δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Τα στατιστικά δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακά και ενδεχομένως να μην υπάρχουν καθόλου επιτυχημένα αποτελέσματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε λεφτά να ξοδεύονται ανούσια σε προώθηση γυναικείων προϊόντων που εμφανίζονται σε ανδρικούς λογαριασμούς Instagram και Facebook ή τοπικές επιχειρήσεις να διαφημίζονται σε αναζητήσεις με τοποθεσία σε άλλη περιοχή της πόλης.

Αυξήστε το κοινό σας αποτελεσματικά

Αφήστε την καμπάνια στους ειδικούς και ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των διαφημίσεων Social Media.

Εγκατάσταση καμπάνιας Social media

Συζητάμε μαζί σας και καθορίζουμε τους στόχους της καμπάνιας (π.χ. αύξηση τηλεφωνικών κλήσεων ή αύξηση πωλήσεων). Πραγματοποιούμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα χαρακτηριστικά της διαφημιστικής καμπάνιας Facebook Ads ή Instagram Ads, την οποία παρακολουθείτε άμεσα.

Δημιουργία posts και επιλογή κοινού

Πραγματοποιούμε μελέτη της αγοράς και του ανταγωνισμού και δημιουργούμε το κατάλληλο υλικό για την διαφημιστική σας καμπάνια. Δημιουργούμε τα κατάλληλα άρθρα, τα σωστά banners και πάνω από όλα, στοχεύουμε στο σωστό κοινό. Εφαρμόζουμε στρατηγική με αποτελέσματα.

Διαχείριση και παρακολούθηση καμπάνιας

Διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και αναλύουμε τα αποτελέσματα. Σας παρουσιάζουμε αναφορές με στατιστικά και πιθανά συμπεράσματα, ενώ επεμβαίνουμε εφαρμόζοντας βελτιστοποιήσεις όπου χρειαστεί και σας κρατάμε ενημερωμένους για κάθε εξέλιξη.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαφημιστική σας καμπάνια

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης στα Social Media από ειδικούς

Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η επένδυση σας να έχει την μέγιστη απόδοση. Δημιουργία σωστών άρθρων, σύγχρονων banners και στόχευση του κατάλληλου κοινού. Aναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την επιχείρηση σας στα Social Media με αποτελέσματα. Πραγματοποιούμε:

 1. Συνεδρίες για ενημέρωση και καθορισμό στόχων
 2. Ανάλυση ανταγωνισμού και αγοράς
 3. Εγκατάσταση καμπάνιας Facebook Ads, Instagram Ads, Youtube Ads, κτλ.
 4. Δημιουργία διαφημιστικών banner
 5. Στόχευση κατάλληλου αγοραστικού κοινού 
 6. Ανάλυση αποτελεσμάτων και παρουσίαση αναφορών
 7. Διαχείριση και βελτιστοποίηση καμπάνιας

Ελάτε στην Clickproject για να φτιάξουμε website και υπηρεσίες μόνο για εσάς!

Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για προσφορά άμεσα.

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  ή

  Ζητήστε προσφορά και ενημερωθείτε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  Κλείσε ραντεβού

  Συχνές ερωτήσεις

  Σε ποια Social Media αναλαμβάνετε διαφημιστικές καμπάνιες;

  Ο κύριος όγκος των χρηστών του διαδικτύου, χρησιμοποιεί το Facebook, το Instagram και το Youtube. Για το λόγο αυτό και εμείς προτείνουμε στους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα παραπάνω Social Media. Παρόλα αυτά, για ειδικές περιπτώσεις προτείνουμε LinkedIn, Twitter και Pinterest. Η σωστή επιλογή εξαρτάται κυρίως από το είδος των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας.

  Πόσο θα κοστίσει η διαφήμιση στα Social Media;

  Δεν υπάρχει ελάχιστο budget για την διαφήμιση στα Social Media (όπως και στην Google). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας από ένα ελάχιστο ποσό, μέχρι όσο επιθυμείτε. Από τον προϋπολογισμό αυτό θα αφαιρούνται ποσά που θα επιλέξετε εσείς όταν κάποιος ανοίγει τις διαφημίσεις σας. Εμείς θα χρειαστούμε κάποιες ώρες ώστε να εγκαταστήσουμε την καμπάνια σας με τις σωστές ρυθμίσεις και θα δημιουργήσουμε τα κατάλληλα άρθρα και banners. Συνήθως, τα ποσά καθορίζονται αναλόγως με τον ανταγωνισμό, τους στόχους της καμπάνιας, αλλά και την δυνατότητα και τις επιθυμίες σας για το ποσό που θέλετε να ξοδεύετε.

  Πως ξέρω ότι θα έχω εγγυημένο αποτέλεσμα;

  Η διαφήμιση στα Social Media είναι ανταποδοτική. Δηλαδή δεν πληρώνετε εάν δεν έχετε επισκέπτες. Αν η στόχευση του κοινού γίνει με τα σωστά κριτήρια (π.χ. γυναικεία προϊόντα να διαφημίζονται μόνο σε γυναικείους λογαριασμούς), τότε η επιτυχία είναι στατιστικά εξασφαλισμένη. Οι διαφημίσεις σας προβάλλονται σε χρήστες των Social Media που έχουν προηγουμένως αναζητήσει κάτι σε σχέση με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, είτε πολύ απλά έχουν σχετικά ενδιαφέροντα.

  Θα μπορώ να παρακολουθώ την καμπάνια;

  Θα έχετε πρόσβαση στα στατιστικά και την πορεία της διαφημιστικής σας καμπάνιας απευθείας από το κινητό σας. Ακριβώς όπως χειρίζεστε τους λογαριασμούς σας στα Social Media, θα κάνετε log in με τον λογαριασμό σας και θα μπορείτε να παρακολουθείτε την καμπάνια σε πραγματικό χρόνο. Έχετε φυσικά την δυνατότητα είτε να παρέμβετε, είτε να μας υποδείξετε τυχόν αλλαγές που θα θέλατε να εφαρμοστούν.

  Θα μπορώ μετά την καμπάνια να συνεχίσω όπως εγώ επιθυμώ;

  Καμία εταιρεία προώθησης δεν αναφέρει πως από την στιγμή που θα δημιουργηθεί μια καμπάνια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου με το επιθυμητό budget μέσα σε λίγα βήματα. Εάν δεν απαιτούνται αλλαγές και προσθήκες νέων εικόνων και κειμένων, η μόνη ενέργεια που χρειάζεται είναι πραγματικά η κατάθεση χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται πολύ το κόστος διαχείρισης της καμπάνιας. Μάλιστα, σας εκπαιδεύουμε ώστε αν χρειαστείτε ή έχετε την διάθεση να ξεκινήσετε μια καμπάνια μόνοι σας, να το κάνετε εύκολα και γρήγορα!

  Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή πρόσθετα έξοδα;

  Δεν υπάρχει προαπαιτούμενο κανένα κρυφό κόστος ή παραπάνω έξοδο. Η διαφήμιση είναι καθαρά ανταποδοτική, και καθορίζετε εσείς το budget σας. Τα έξοδα σας θα είναι μόνο για την κατασκευή των δημιουργικών (banner και άρθρων) και της καμπάνιας, καθώς και για την παρακολούθηση και διαχείριση της. Η παρουσίαση αποτελεσμάτων παριλαμβάνεται μέσα στην εργασίες διαχείρισης.

  Θα λαμβάνω αναφορές με στατιστικά για τα αποτελέσματα;

  Εάν δεν λαμβάνετε αναφορές και στατιστικά, με απλή και κατανοητή παρουσίαση αποτελεσμάτων, πολύ απλά δεν θα έχετε τον έλεγχο των εξόδων της διαφήμισης σας. Παρέχουμε πλήρη αναφορά των ενεργειών και των σχετικών αποτελεσμάτων, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την πρόοδο της καμπάνιας σας, καθώς και τις προοπτικές ή τυχόν λάθος προσεγγίσεις που μπορεί να υπάρχουν.

  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δω αύξηση επισκεψιμότητας;

  Επειδή η διαφήμιση είναι ανταποδοτική, τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Η επισκεψιμότητα σας θα αυξηθεί απευθείας μόλις ξεκινήσουμε την διαφημιστική σας καμπάνια. Έως ότου ολοκληρωθεί η χρονική της διάρκεια ή τελειώσει το budget, η ροή της επισκεψιμότητας θα είναι συνεχής και αδιάκοπη (με μείωση π.χ. το βράδυ όπου μειώνονται οι χρήστες).

  Εάν δεν μείνω ικανοποιημένος, μπορεί να αναλάβει κάποιος άλλος συνεργάτης μου άμεσα;

  Η δουλειά που εφαρμόζουμε, γίνεται αποκλειστικά στο περιβάλλον του εκάστοτε Social Media. Επομένως, μπορείτε να διακόψετε την συνεργασία σας ανά πάσα στιγμή, ενώ οποιοσδήποτε νέος συνεργάτης μπορεί να αναλάβει άμεσα να συνεχίσει το έργο μας. Δεν χάνετε κάποια πρόοδο και δεν έχετε κάποια ποινή ή περαιτέρω υποχρέωση σε εμάς ή τα Social Media που χρησιμοποιήσαμε. Οι λογαριασμοί είναι 100% ιδιοκτησίας σας και έχετε πλήρη δικαίωματα διαχείρισης χρηστών.