Σχετικά με την ClickProject

Από το 2010 κατασκευάζουμε και προωθούμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα στην διεθνή αγορά, παρέχοντας κορυφαία υποστήριξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γιατί να μας επιλέξετε
Τελευταία Έργα
Ζητήστε Προσφορά

Υπηρεσίες πληροφορικής σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η ιστορία της εταιρείας μας

2010

Η εταιρεία ξεκινάει

Ως δύο απόφοιτοι Πανεπιστημίου Πληροφορικής, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε την πρώτη μορφή της εταιρείας στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας την κατασκευή της πρώτης ιστοσελίδας.

2012

Απόκτηση Ελληνικού Cloud Server δίκτυου

Η εταιρεία μεγαλώνει και εκτός από τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό, αυξάνεται η απαίτηση για γρήγορη και αξιόπιστη Ελληνική φιλοξενία. Υλοποιούμε ένα κορυφαίο Cloud Server δίκτυο.

2013

Επέκταση εκτός συνόρων

Το 2013 ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε εργασίες για πελάτες του εξωτερικού. Αμερική, Σουηδία και Αγγλία είναι οι κυριότερες αγορές που μας απασχόλησαν με ανάπτυξη και υποστήριξη ιστοσελίδων.

2016

Αποκλειστική χρήση WordPress

Αναλύοντας τις τάσεις της αγοράς και σύμφωνα με την εμπειρία που αποκτήσαμε, επιλέξαμε να συνεχίσουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop αποκλειστικά με WordPress. Πλέον, παρέχουμε και courses.

2019

Στρατηγική συνεργασία Mobilise Telecoms

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Mobilise Telecoms ζήτησε την βοήθεια μας για την διαχείριση εργασιών πληροφορικής του ομίλου και των πελατών του. Υποστήριξη υπολογιστικών συστημάτων, κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων, καθώς και ανάπτυξη στρατηγικής marketing εφαρμόζονται Πανευρωπαϊκά.

2020

Νέα ιστοσελίδα και Rebranding

Με γνώμονα τις νέες τάσεις του διαδικτύου και μετά από ανάλυση στατιστικών, δημοσιεύσαμε την νέα μας ιστοσελίδα, εφαρμόσαμε βελτιωμένες τιμολογιακές πολιτικές και επενδύσαμε στην ανάπτυξη της εταιρείας μας, αλλά και των συνεργατών μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ CLICKPROJECT

Εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, σύγχρονες στρατηγικές marketing και κορυφαία υποστήριξη. Δείτε αναλυτικά τους λόγους που διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα έργα μας μιλούν για εμάς. Ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες μας συνεργασίες και αν έχετε χρόνο, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα για να ενημερωθείτε ή και να κάνετε τις αγορές σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ

Υπερήφανοι συνεργάτες

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ή κλείστε ένα ραντεβού με έναν εκπρόσωπό μας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.