ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΙΔΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop

1

Επικοινωνούμε μαζί σας σε προκαθορισμένο χρόνο που σας βολεύει, με το μέσο επικοινωνίας που σας βολεύει (κλήση, mail, τηλεδιάσκεψη). Καταγράφουμε αναλυτικά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Σας κάνουμε μια δωρεάν παρουσίαση για να δείτε μια πρώτη εμφάνιση και να δοκιμάσετε το σύστημα διαχείρισης. Εάν είστε ικανοποιημένοι, διαμορφώνουμε μια προσφορά και καταλήγουμε μαζί σε μια συμφωνία που να σας καλύπτει.

2

Ξεκινάμε την κατασκευή αμέσως, χωρίς προκαταβολή και κρυφά κόστη. Έχετε κωδικούς για να βλέπετε τις αλλαγές και να κάνετε υποδείξεις. Μας στέλνετε τα δεδομένα που χρειαζόμαστε όπως τις εικόνες, τα κείμενα και τα υπόλοιπα δεδομένα. Όταν κάθε στάδιο είναι σε σημείο που σας ικανοποιεί, προχωράμε την κατασκευή στο επόμενο βήμα. Έτσι, πληρώνετε μόνο για ό,τι παραλαμβάνετε.

3

Παραδίδουμε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας έτοιμο προς χρήση. Το δημοσιεύουμε κατόπιν συνεννόησης, και αφότου έχουμε πραγματοποιήσει έλεγχο ορθής λειτουργικότητας. Ολοκληρώνονται οι τελευταίες διαδικασίες πληρωμής και σας εκπαιδεύουμε ώστε να το διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα. Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας με άμεση ανταπόκριση.

Διαφήμιση και προώθηση

1

Επικοινωνούμε μαζί σας σε προκαθορισμένο χρόνο που σας βολεύει, με το μέσο επικοινωνίας που σας βολεύει (κλήση, mail, τηλεδιάσκεψη). Συζητάμε αναλυτικά τους στόχους σας, τις ανάγκες σας και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις αποτελεσματικότερες στρατηγικές marketing και σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές. Διαμορφώνουμε μια προσφορά για εσάς και καταλήγουμε μαζί σε μια συμφωνία που να σας καλύπτει.

2

Ξεκινάμε αμέσως τις εργασίες ανάλυσης keywords, κειμένων, περιγραφών και περιεχομένου της ιστοσελίδας και του e-shop. Καθορίζουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και εγκαθιστούμε οποιαδήποτε καμπάνια διαφήμισης (Google Ads, SEO ή Social Media) επιλέξετε. Στοχεύουμε στο κατάλληλο κοινό, ετοιμάζουμε την δημοσίευση της καμπάνιας και καταθέτουμε τον προϋπολογισμό.

3

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες διαφήμισης και προώθησης και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Οι αναφορές μας είναι λεπτομερείς και κατανοητές, ενώ περιέχουν τα στοιχεία που θεωρούμε σημαντικά εμείς και προσθέτουμε επιπλέον στοιχεία που τυχόν να χρειαστείτε κατόπιν αιτήματος. Μπορούμε να σας παρέχουμε αναφορές σε εβδομαδιαία και μηνιαία συχνότητα.

Υποστήριξη, βοήθεια και αλλαγές

1

Επικοινωνούμε μαζί σας σε προκαθορισμένο χρόνο που σας βολεύει, με το μέσο επικοινωνίας που σας βολεύει (κλήση, mail, τηλεδιάσκεψη). Πραγματοποιούμε μια λεπτομερή καταγραφή του αιτήματος και των αναγκών σας. Συζητάμε αναλυτικά το αίτημα σας και σας παρουσιάζουμε την ιδανική λύση ανάλογα με την περίπτωση σας. Διαμορφώνουμε μια προσφορά για εσάς και καταλήγουμε μαζί σε μια συμφωνία που να σας καλύπτει.

2

Προχωρούμε άμεσα στη εφαρμογή οποιονδήποτε αλλαγών, χωρίς καμία προκαταβολή και έξτρα κόστος. Μας στέλνετε περιεχόμενο όπως κείμενα ή εικόνες που θέλετε να ανεβάσετε ή μας υποδεικνύετε τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσουμε. Δεν ξεφεύγουμε ποτέ από τα όρια της συνεργασίας. Για νέες λειτουργίες που απαιτούν την αγορά επίσημων λογισμικών, θα χρειαστεί μόνο το σχετικό κόστος.

3

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, συνεχίζουμε την βελτιστοποίηση μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους και τις τελικές εκτιμήσεις σας, επιβεβαιώνοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί. Όταν όλα είναι έτοιμα, ολοκληρώνετε την εξόφληση.