Ενδεικτικές τιμές υπηρεσιών

Γνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Ωστόσο εάν η συνεργασία παραμείνει σε ορισμένα πλαίσια, μπορούμε να προβλέψουμε το κόστος κατά προσέγγιση.

Ενημερωθείτε για το κόστος του project σας

Οι τιμές που παρουσιάζονται στα παρακάτω παραδείγματα είναι ενδεικτικές. Κάθε project έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και υπάρχουν πολλοί καθοριστικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στην τελική τιμή των υπηρεσιών.

Οι παρακάτω τιμές αφορούν project όπου μετά την αποδοχή της προσφοράς οι απαιτούμενες επικοινωνίες έχουν διάρκεια το πολύ 5 εργάσιμες ώρες και τα δεδομένα (δηλαδή κείμενα, όροι χρήσης, εικόνες κτλ.) αποστέλλονται από εσάς. Δείτε την διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια εξατομικευμένη προσφορά που να ταιριάζει στις ανάγκες σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιλέξτε κατηγορία υπηρεσίας:

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με τις τελευταίες εκδόσεις του διάσημου WordPress, στο οποίο ειδικευόμαστε. Σχεδιάζουμε τις σελίδες με βάση τις τάσεις του διαδικτύου και τις καταναλωτικές ανάγκες. Δεν βασιζόμαστε σε ξεπερασμένα πρότυπα και χρησιμοποιούμε μόνο επίσημα πρόσθετα και λογισμικά.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή κορυφαίων ιστοσελίδων με το WordPress, την δημοφιλέστερη πλατφόρμα παγκοσμίως; Μάθετε περισσότερα:

Κατασκευή E-shop

Όλα τα e-shop κατασκευάζονται με τις τελευταίες εκδόσεις του διάσημου WordPress και του επίσημου πρόσθετου Woocommerce, στα οποία ειδικευόμαστε. Σχεδιάζουμε τα e-shop με βάση τις τάσεις του διαδικτύου και τις καταναλωτικές ανάγκες. Δεν βασιζόμαστε σε ξεπερασμένα πρότυπα και χρησιμοποιούμε μόνο επίσημα πρόσθετα και λογισμικά.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή e-shop με εύκολη διαχείριση και σύγχρονη εμφάνιση που αυξάνει τις πωλήσεις σας; Μάθετε περισσότερα:

Φιλοξενία (Hosting)

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που χρησιμοποιούν μόνο Ελληνικούς server τελευταίας τεχνολογίας για μέγιστα αποτελέσματα στην κατάταξη αναζήτησης Google. Συνήθως παρέχονται απλοί server σε χώρες όπως η Αμερική και η Γερμανία λόγω χαμηλού κόστους για τις εταιρείες παροχής και έλλειψης ενημέρωσης από την πλευρά του καταναλωτή.

Το κόστος για το Domain Name (όνομα χώρου website.gr, website.com, website.eu κτλ.) δεν χρεώνεται από εμάς. Χρεώνεται από την ΕΕΤΤ, είναι για όλες τις ιστοσελίδες και τα e-shop το ίδιο κόστος, το οποίο ποτέ δεν ξεπερνά τα 12,5€/έτος. Προσέξτε τις συνεργασίες όπου το domain αγοράζεται “για λογαριασμό σας”, με αποτέλεσμα να μην έχετε πραγματικά την ιδιοκτησία και να δεσμεύεστε ποικιλοτρόπως.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την φιλοξενία ιστοσελίδων και e-shop σε ταχύτατο Ελληνικό Cloud δίκτυο για μέγιστο Google SEO; Μάθετε περισσότερα:

Διαφήμιση Google, SEO και Social Media

Τα ποσά για την διαφήμιση και την προώθηση είναι ανάλογα του ανταγωνισμού, της πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε (αν έχετε φτιάξει αλλού το website σας), του μεγέθους της σελίδας σας και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε μια προσωποποιημένη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την διαφήμιση και προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στην Google και τα Social Media; Μάθετε περισσότερα:

Διαχείριση, Eπεκτάσεις και Άμεση Βοήθεια

Δεν έχετε χρόνο ή απλώς δεν θέλετε να ασχολήστε με την διαχείριση του website σας; Έχετε ήδη ιστοσελίδα ή eshop από άλλη εταιρεία και χρειάζεστε βοήθεια για επιδιορθώσεις; Αφήστε τη διαχείριση της ιστοσελίδας, τις αναβαθμίσεις και τις επιδιορθώσεις σε εμάς.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες υποστήριξης και πραγματοποίησης αλλαγών στην ιστοσελίδα σας; Μάθετε περισσότερα:

Γιατί μας προτιμούν οι πελάτες μας;

Έχουν αρκετούς λόγους! Κάποιοι από αυτούς, είναι οι παρακάτω.

Θέλετε μια προσφορά στα μέτρα σας, που να εφαρμόζει στις ανάγκες σας; Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε τον τρόπο να συνεργαστούμε!