Τι σημαίνει διαφήμιση στην Google επί πληρωμή και γιατί έχει εγγυημένο αποτέλεσμα;

Όταν ξεκινάμε μια διαφημιστική καμπάνια στην Google, καθορίζουμε το budget μας, και στη συνέχεια πληρώνουμε μόνο όταν ο επισκέπτης έρθει στην ιστοσελίδα ή το e-shop μας. Δηλαδή η διαφήμιση είναι ανταποδοτική, δεν πληρώνουμε εάν δεν έχουμε επισκέπτες. Και μάλιστα οι επισκέπτες είναι δυνητικοί πελάτες, καθώς έχουν ήδη πληκτρολογήσει στην αναζήτηση κάτι που σχετίζεται με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προωθεί η καμπάνια.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εγκατάσταση και διαχείριση καμπάνιας Google Adwords

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγονται τα keywords, τα κείμενα και τα banners από ειδικούς;

Μια καμπάνια βασίζεται κυρίως σε keywords, σε κείμενα και σε διαφημιστικά banner τα οποία προβάλλονται στο κοινό. Η επιλογή των keywords πρέπει να γίνεται με βάση τον ανταγωνισμό, την ευκολία αναζήτησης και το budget της διαφήμισης. Τα κείμενα οφείλουν να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες αναγνωσιμότητας και τα banner να σχεδιάζονται σύμφωνα με τις επιτυχημένες τεχνικές προβολής. Βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google με τον σωστό τρόπο και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πραγματικούς πελάτες.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγονται τα σωστά χαρακτηριστικά του κοινού από ειδικούς;

Κάθε διαφημιστική καμπάνια βασίζεται στα χαρακτηριστικά του κοινού, όπως η χώρα, η πόλη, η ηλικία, το φύλο, οι ώρες. Όταν τα χαρακτηριστικά αυτά δεν ρυθμίζονται σωστά, η διαφήμιση δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα και τα στατιστικά δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακά. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε λεφτά να ξοδεύονται ανούσια σε προώθηση γυναικείων προϊόντων που εμφανίζονται σε ανδρικούς λογαριασμούς Google ή τοπικές επιχειρήσεις να διαφημίζονται σε αναζητήσεις με τοποθεσία σε άλλη περιοχή της πόλης.

Αυξήστε το κοινό σας αποτελεσματικά

Αφήστε την καμπάνια στους ειδικούς και ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των διαφημίσεων Google.

Εγκατάσταση καμπάνιας Google Adwords

Συζητάμε μαζί σας και καθορίζουμε τους στόχους της καμπάνιας (π.χ. αύξηση τηλεφωνικών κλήσεων ή αύξηση πωλήσεων). Πραγματοποιούμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα χαρακτηριστικά της διαφημιστικής σας καμπάνιας Google Ads, την οποία παρακολουθείτε έχοντας άμεση πρόσβαση.

Κeywords και επιλογή κοινού

Πραγματοποιούμε μελέτη της αγοράς και του ανταγωνισμού και δημιουργούμε το κατάλληλο υλικό για την διαφημιστική σας καμπάνια. Επιλέγουμε τα σωστά keywords και κείμενα, δημιουργούμε τα κατάλληλα banners και στοχεύουμε στο σωστό κοινό. Εφαρμόζουμε στρατηγική με αποτελέσματα.

Διαχείριση και παρακολούθηση καμπάνιας

Διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και αναλύουμε τα αποτελέσματα. Σας παρουσιάζουμε αναφορές με στατιστικά και πιθανά συμπεράσματα, ενώ επεμβαίνουμε εφαρμόζοντας βελτιστοποιήσεις όπου χρειαστεί και σας κρατάμε ενημερωμένους για κάθε εξέλιξη.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαφημιστική σας καμπάνια

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης στην Google από ειδικούς

Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η επένδυση σας να έχει την μέγιστη απόδοση. Από την επιλογή λέξεων-κλειδιών και εικόνων, έως και την στόχευση του κατάλληλου κοινού, αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την επιχείρηση σας με αποτελέσματα. Πραγματοποιούμε:

 1. Συνεδρίες για ενημέρωση και καθορισμό στόχων
 2. Ανάλυση ανταγωνισμού και αγοράς
 3. Εγκατάσταση καμπάνιας Google Adwords
 4. Επιλογή keywords και δημιουργία κειμένων
 5. Δημιουργία διαφημιστικών banner (εικόνων)
 6. Στόχευση κατάλληλου αγοραστικού κοινού 
 7. Ανάλυση αποτελεσμάτων και παρουσίαση αναφορών
 8. Διαχείριση και βελτιστοποίηση καμπάνιας

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση και προσφορά

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε το κοινό σας; Πείτε μας τον χρόνο και τον τρόπο που σας βολεύει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας χωρίς δεσμεύσεις.


  Κατασκευή νέου siteΔιαφήμιση και SEOΥποστήριξη ή βοήθειαΆλλο


  Κατασκευή νέου site


  Διαφήμιση και SEO


  Υποστήριξη ή βοήθεια

  Τρόπος επικοινωνίας:
  ΤηλέφωνοVideo Call


  Τηλέφωνο  Video Call

  Ημερομηνία:
  Ώρα:*
  Όνομα:*
  Επώνυμο:*
  Τηλέφωνο:*
  Σύντομη περιγραφή:

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Συχνές ερωτήσεις

  Τι σημαίνει πληρωμένη διαφήμιση (Google Ads);

  Με απλά λόγια, είναι η ανταποδοτική διαφήμιση, όπου πληρώνετε μόνο όταν οι επισκέπτες έχουν έρθει ήδη στην ιστοσελίδα σας. Τα διαφημιζόμενα websites είναι αυτά που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της σελίδας της Google πριν από τα κανονικά αποτελέσματα, και έχουν το χαρακτηριστικό “Ad” δίπλα στο όνομα τους. Με αυτό τον τρόπο, έχετε την δυνατότητα να βγείτε κατεθείαν στην πρώτη σελίδα της Google, αρκεί να ξοδέψετε κάποιο κόστος που αναλογεί στην περίπτωση σας σύμφωνα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ήδη. Μπορείτε να καθορίσετε το budget σας και το ποσό που θέλετε να ξοδεύετε από το budget σας για κάθε επισκέπτη.

  Είναι απαραίτητο για την ιστοσελίδα ή το e-shop μου;

  Η πληρωμένη διαφήμιση Google είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος marketing στην σύγχρονη εποχή. Οι δυνατότητες προσέγγισης κοινού είναι ασύγκριτες σε σχέση με άλλους τρόπους marketing. Με τη σωστή στρατηγική, είναι σχεδόν αδύνατο να επενδύσετε σε μια ιστοσελίδα ή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να μην δείτε την επένδυση σας να αποδίδει. Κάθε website είναι ένα πραγματικό επιχειρηματικό εργαλείο που μπορεί να αυξήσει το κοινό σας ανά πάσα στιγμή, με ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα οφέλη αλλά και τα έξοδα άλλων τρόπων διαφήμισης.θούν μερικές βασικές εργασίες.

  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να βγαίνω πρώτος στην Google;

  Η διαφήμιση μέσω της Google έχει άμεσα αποτελέσματα. Μόλις δημοσιεύσετε την καμπάνια σας, θα αυξηθούν απευθείας οι επισκέπτες σας. Η ροή των επισκεπτών θα είναι συνεχόμενη έως ότου μηδενιστεί ο αρχικός προϋπολογισμός σας, ενώ μπορείτε να τον ενημερώσετε ώστε η ροή να συνεχιστεί. Η κατάταξη μεταξύ των διαφημιζόμενων και το ποσό που θα απαιτηθεί για να βγείτε στην πρώτη σελίδα θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και την ποιότητα του ανταγωνισμού.

  Πως ξέρω ότι θα έχω εγγυημένο αποτέλεσμα;

  Η διαφήμιση στην Google είναι ανταποδοτική. Δηλαδή δεν πληρώνετε εάν δεν έχετε επισκέπτες. Αν η στόχευση του κοινού γίνει με τα σωστά κριτήρια (π.χ. γυναικεία προϊόντα να διαφημίζονται μόνο σε γυναικείους λογαριασμούς), τότε η επιτυχία είναι στατιστικά εξασφαλισμένη. Οι διαφημίσεις σας προβάλλονται σε χρήστες του Google που έχουν προηγουμένως αναζητήσει κάτι σε σχέση με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Οι επισκέπτες σας έχουν άμεση ανάγκη για αυτά τα οποία προσφέρετε.

  Ποιο είναι το κόστος για την πληρωμένη διαφήμιση;

  Το κόστος για την πληρωμένη διαφήμιση Google είναι ανάλογο του budget που θέλει να διαθέσει η εκάστοτε εταιρεία. Λόγω των πιστοποιημένων εργαλείων ανάλυσης και διαχείρισης που χρησιμοποιούμε, οι τιμές ξεκινούν από 200€/μήνα για μικρές ιστοσελίδες. Η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα προς την Google και τον γενικότερο προϋπολογισμό σας. Παρέχονται επιπλέον 2 ώρες μηνιαίως για εφαρμογή διορθώσεων, βελτιστοποιήσεων και αλλαγών στην καμπάνια σας. Δεν υπάρχει κάποια συνδρομή ή δεσμευτικό συμβόλαιο, επομένως μπορείτε απλώς να χρησιμοιήσετε τις υπηρεσίες μας για όσο μας χρειαστείτε.

  Μπορώ να εφαρμόσω και μόνος μου διαφημιστική καμπάνια;

  Κάτι που δεν αναφέρουν οι εταιρείες προώθησης, είναι πως όταν μια καμπάνια εγκατασταθεί και στηθεί εξαρχής, είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί ξανά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να γίνει εκ νέου κατάθεση στον προϋπολογισμό. Με αυτό τον τρόπο, εάν δεν χρειάζεστε κάποια αλλαγή, ανάλυση keywords, δημιουργία banners ή οποιαδήποτε άλλη εργασία διαχείρισης και παρουσίασης αποτελεσμάτων, μπορούμε να σας υποδείξουμε πως να ενεργοποιείτε εκ νέου τις καμπάνιες που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

  Πως μπορώ να δω τα αποτελέσματα;

  Η παρουσίαση αναλυτικών αναφορών είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της εργασίας μας. Σας στέλνουμε σαφείς και κατανοητές αναφορές αποτελεσμάτων για την επισκεψιμότητα και την συμπεριφορά των χρηστών στην ιστοσελίδα ή το e-shop σας. Έτσι, θα μπορείτε να ελέγχετε την απόδοση της επένδυσης σας, να καθορίζετε με λεπτομέρεια τα επόμενα βήματα σας στο marketing και πάνω από όλα, θα επεμβαίνετε όταν χρειαστεί με τις επιλογές σας.

  Υπάρχουν κρυφά κόστη και δεσμεύσεις;

  Δεν υπάρχει κανένα κρυφό κόστος και καμία δέσμευση. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εργασίες Google Adwords είτε σε ωριαία βάση, είτε μέσω μηναίων πλάνων, είτε σε ακόμα μεγαλύτερης διάρκειας συνεργασίας με εφαρμογή έκπτωσης. Τα οφέλη που αποκομίζει η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από τις εργασίες μας θα υπάρχουν για πάντα και δεν καθορίζονται από κάποιο επιπλέον έξοδο. Επιπλέον, οποιοσδήποτε νέος συνεργάτης σας θα μπορεί να συνεχίσει το έργο μας από εκεί όπου το αφήσαμε.

  Ποια στρατηγική προτείνετε για μια εταιρεία που θέλει να ξεκινήσει για πρώτη φορά τα Google Ads;

  Όταν μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop ξεκινά μια καμπάνια Google Adwords, πρέπει να έχει εξασφαλίσει ότι οι χρήστες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να ολοκληρώνουν τον σκοπό της καμπάνιας εύκολα. Επομένως αρχικά, πρέπει να εξασφαλισθεί ότι η εμφάνιση της ιστοσελίδας καλύπτει ορισμένες απαιτήσεις ώστε οι επισκέπτες να μην αμφιβάλλουν για την επίσκεψη τους. Στη συνέχεια, προτείνουμε αναγνωριστικές μικρές καμπάνιες μέσου κόστους, ώστε να ερευνηθεί η συμπεριφορά των χρηστών για το συγκεκριμένο είδος επιχείρησης, καθώς και η προσέγγιση των ανταγωνιστών ως προς το marketing.