Τι διαφορά έχει η τοποθεσία του server και γιατί δεν το αναφέρουν συνήθως οι εταιρείες;

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης Google, είναι η τοποθεσία του server. H Google εντοπίζει τον server όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα μας και θεωρεί πιο σχετικά για την Ελλάδα τα site με ελληνική φιλοξενία. Επίσης, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η ποιότητα του server στο εξωτερικό είναι ίδια με έναν στην Ελλάδα, ο χρόνος απόκρισης λόγω της απόστασης είναι μικρότερος άρα έχουμε και ταχύτερα αποτελέσματα. Ο λόγος φυσικά που δεν αναφέρεται συνήθως από τις εταιρείες είναι ότι η παροχή φιλοξενίας στην Ελλάδα έχει 2πλάσιο και 3πλάσιο κόστος με αποτέλεσμα να μειώνεται το κέρδος τους.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Φιλοξενία σε Ελληνικούς ταχύτατους server

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγονται γρήγοροι server για την φιλοξενία ιστοσελίδας ή eshop;

Εκτός από την αναγνωσιμότητα και την ποιότητα του περιεχομένου, η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όσο πολύπλοκη ή βελτιστοποιημένη και να είναι μια ιστοσελίδα, η ποιότητα της φιλοξενίας καθορίζει στον μεγαλύτερο βαθμό την ταχύτητα φόρτωσης. Εκτός από τις προτιμήσεις της Google, στατιστικά έχουν δείξει ότι για κάθε δευτερόλεπτο αναμονής φόρτωσης της ιστοσελίδας σας χάνετε τεράστιο ποσοστό επισκεψιμότητας.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγονται αξιόπιστοι server με ασφαλής και συνεχή λειτουργία;

Μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελούν την επέκταση της εκάστοτε επιχείρησης. Η συνεχής και αδιάκοπη λειτουργία είναι απαραίτητη, καθώς εκπροσωπεί και την εικόνα της εταιρείας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για ιστοσελίδες ή e-shop που έχουν συχνές διακοπές λειτουργίας ή που “έπεσαν” για ημέρες. Εκτός από τους επισκέπτες σας, η Google εντοπίζει εάν η ιστοσελίδα σας είναι ή όχι ανενεργή ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα να σας υποβαθμίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Απογειώστε την φιλοξενία σας

Φιλοξενήστε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας σε πανίσχυρους server στην Ελλάδα.

Ελληνικοί Cloud Servers

Παρέχουμε κορυφαία φιλοξενία αποκλειστικά σε Cloud Servers στην Ελλάδα για μέγιστα αποτελέσματα στην αναζήτηση Google. Εκμεταλλευτείτε την τοποθεσία της φιλοξενίας σας για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να ανεβείτε στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

Μέγιστη ταχύτητα και απόδοση

Χρησιμοποιούμε μόνο τελευταίας τεχνολογίας Cloud δίκτυο Server για μέγιστη απόδοση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Αποκλειστικά με SSD σκληρούς δίσκους και πάνω από 8GB RAM, παρέχουμε ίσως την κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας στην αγορά, με ευέλικτα πλάνα για κάθε περίπτωση.

24/7 τεχνική υποστήριξη

Βασιζόμενοι στην ποιότητα των server μας και με κάθε σεβασμό στις απαιτήσεις τις εποχής μας, παρέχουμε 24/7 τεχνική υποστήριξη για όλα τα ζητήματα που αφορούν την φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία φιλοξενίας

Ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων και e-shop

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και τα ψηφιακά εργαλεία που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία και φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους Ελληνικούς Cloud Servers:

 1. Φιλοξενία σε Ελληνικούς Cloud Server.
 2. Domain names (ονόματα χώρου .gr, .com, .eu, κτλ.).
 3. Δημιουργία πρόσθετων λογαριασμών emails.
 4. Προώθηση και διασύνδεση λογαριασμών emails.
 5. Backup – αντίγραφα ασφαλείας
 6. Ασφάλεια φιλοξενίας 
 7. Ενημέρωση και στατιστικά φιλοξενίας
 8. Ευέλικτη τιμολόγηση

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση και προσφορά

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε το κοινό σας; Πείτε μας τον χρόνο και τον τρόπο που σας βολεύει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας χωρίς δεσμεύσεις.


  Κατασκευή νέου siteΔιαφήμιση και SEOΥποστήριξη ή βοήθειαΆλλο


  Κατασκευή νέου site


  Διαφήμιση και SEO


  Υποστήριξη ή βοήθεια

  Τρόπος επικοινωνίας:
  ΤηλέφωνοVideo Call


  Τηλέφωνο  Video Call

  Ημερομηνία:
  Ώρα:*
  Όνομα:*
  Επώνυμο:*
  Τηλέφωνο:*
  Σύντομη περιγραφή:

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Συχνές ερωτήσεις

  Γιατί οι Ελληνικοί server είναι προτιμότεροι;

  Κάτι που δεν αναφέρουν οι εταιρείες κατασκευής για την φιλοξενία που παρέχουν, είναι η τοποθεσία του server. Η Google είναι σε θέση να αναγνωρίζει την τοποθεσία της φιλοξενίας και την τοποθεσία του χρήστη που αναζητεί ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Οι ιστοσελίδες και τα e-shop που φιλοξενούνται σε ελληνική τοποθεσία έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην κατάταξη αναζήτησης σε αναζητήσεις στην Ελλάδα. Για να γίνει αντιληπτή η διαφορά κόστους, ένας server στην Ελλάδα κοστίζει περίπου 5 φορές περισσότερο από έναν αντίστοιχο στην Γερμανία, την οποία επιλέγουν οι περισσότερες εταιρείες.

  Πόσο κοστίζει η φιλοξενία της ιστοσελίδας;

  Οι περισσότερες εταιρικές απλές ιστοσελίδες καλύπτονται από ένα κόστος 5€-15€ ευρώ μηνιαίως, αναλόγως το μέγεθος, την επισκεψιμότητα και τις πρόσθετες λειτουργίες. Τα περισσότερα e-shop, καλύπτονται με ένα κόστος 10€-30€ το οποίο αυξάνεται αναλόγως τις απαιτήσεις όπως και στις ιστοσελίδες. Φυσικά, μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα μικρότερο πλάνο και να το αναβαθμίσετε όσο αναπτύσσεται και η επιχείρηση σας. Για πολύ μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας (π.χ. ειδησεογραφικά, enterprise e-shops, κτλ.) θα χρειαστούν ακόμα μεγαλύτεροι πόροι όπως ένας dedicated server, τον οποίο παρέχουμε με την ίδια ευκολία και αμεσότητα.

  Πόσο κοστίζει το όνομα χώρου (.gr, .com, .eu, κτλ.);

  Το όνομα χώρου για οποιαδήποτε κατάληξη Ευρωπαϊκής χώρας είναι ένα σχεδόν αμελητέο έξοδο, το οποίο είναι περίπου 12.5€/χρόνο. Ρωτήστε μας για τις τιμές σε συγκεκριμένες χώρες, καθώς υπάρχουν συχνές μικρές αλλαγές ανά περίπτωση.

  Υπάρχουν άλλα κρυφά έξοδα για την φιλοξενία;

  Όχι. Δεν υπάρχει κανένα άλλο έξοδο ή υποχρέωση σας προκειμένου η ιστοσελίδα ή το e-shop σας να είναι δημοσιευμένο και έτοιμο για επισκέπτες. Ο μόνος σας περιορισμός είναι η χωρητικότητα και η επισκεψιμότητα. Εάν οι απαιτήσεις για χώρο αυξηθούν, όπως με την προσθήκη αρκετών νέων προϊόντων ή μεγάλων εικόνων, τότε απλώς θα αναβαθμίσετε το πλάνο σας. Ομοίως και με την επισκεψιμότητα, όμως όταν θα χρειαστεί να αυξήσετε το πλάνο λόγω της επισκεψιμότητας, θα έχετε ήδη δει τα αποτελέσματα της επένδυσης σας.

  Μπορώ να ξεκινήσω με αρχικά με οικονομική φιλοξενία;

  Είναι απολύτως λογικό κάθε project να ξεκινά πρώτα από τις ελάχιστες δυνατές απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό, έχουμε σχεδιάσει πλάνα για κάθε περίπτωση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα χαμηλό πλάνο για να ερευνήσετε τις δυνατότητες και τις προοπτικές σας. Στη συνέχεια, εφόσον το ζητήσετε, μπορεί εύκολα να γίνει αναβάθμιση στο πλάνο σας και να σας προσφέρουμε περισσότερους πόρους που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  Θα έχω αξιόπιστη υποστήριξη για τις υπηρεσίες φιλοξενίας;

  Δεσμευόμαστε για 24/7 τεχνική υποστήριξη σε σχέση με τα ζητήματα φιλοξενίας και ορθής λειτουργίας των server. Στη σύγχρονη εποχή μας, αντιλαμβανόμαστε ότι μια ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία, ανεξαρτήτως συνθηκών. Για τον λόγο αυτό έχουμε υλοποιήσει κορυφαίο Cloud SSD δίκτυο για αξιόπιστη φιλοξενία και είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο για να επιλύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα σχετικά με τις υπηρεσίες φιλοξενίας που σας παρέχουμε.

  Είναι απαραίτητο να επιλέξω την φιλοξενία της ClickProject;

  Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε την φιλοξενία που προσφέρουμε. Μπορείτε να ζητήσετε την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας σε δική σας φιλοξενία. Είναι εύκολο για εμάς να αναπτύξουμε μια ιστοσελίδα σε οποιαδήποτε περιβάλλον. Ταυτόχρονα, εάν θελήσετε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας σε άλλη φιλοξενία μετά την κατασκευή και φιλοξενία σε δικούς μας server, θα μπορείτε να το κάνετε άμεσα και εύκολα. Συγκεκριμένα, θα χαρούμε να βοηθήσουμε σε κάθε περίπτωση μεταφοράς δεδομένων από και προς τους σέρβερ μας.

  Μπορώ να φέρω την ιστοσελίδα μου στην ClickProject;

  Μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα στο Ελληνικό δίκτυο της ClickProject. Θα χαρούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε διαδικασία μεταφοράς και να σας βοηθήσουμε όπου μας χρειαστείτε.