Γιατί μας προτιμούν οι πελάτες μας;

Έχουν αρκετούς λόγους! Κάποιοι από αυτούς, είναι οι παρακάτω.

Αναλυτικά οι λόγοι που ξεχωρίζουμε

✔ Κατασκευή αποκλειστικά με WordPress

Παραδίδουμε ιστοσελίδες και καταστήματα με το πιο δημοφιλές λογισμικό παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου το 40% ολόκληρου του διαδικτύου και μεγάλες εταιρείες όπως το Facebook, η Sony, το CNN και η Samsung έχουν επιλέξει το WordPress στο οποίο ειδικευόμαστε.

✔ Σύγχρονος και μοναδικός σχεδιασμός

Οι περισσότερες εταιρείες που κατασκευάζουν με WordPress χρησιμοποιούν ξεπερασμένα έτοιμα πρότυπα χαμηλού κόστους. Εμείς σχεδιάζουμε πάντα την ιστοσελίδα ή το e-shop σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του διαδικτύου και φυσικά τις ανάγκες του εκάστοτε project.

✔ Αποτελεσματική διαφήμιση με στόχευση

Αξιοποιούμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ του budget σας. Δεν επιλέγουμε απλώς τα σωστά keywords και τα σωστά διαφημιστικά banner αφήνοντας την καμπάνια στην τύχη της. Στοχεύουμε στο κατάλληλο κοινό και αυξάνουμε όχι μόνο την επισκεψιμότητα, αλλά και τους πελάτες σας.

✔ Ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης

Οι διαδικασίες που κάνουν μια διαδικτυακή παρουσία ισχυρή είναι αμέτρητες. Όμως, η λεπτομέρεια καθορίζει τον νικητή. Από την καταχώρηση Google My Business, μέχρι τα κατάλληλα Social Media και τις SEO ρυθμίσεις, γνωρίζουμε τις ενέργειες που θα κάνουν το brand σας διάσημο.

✔ Χρήση αποκλειστικά επίσημων εργαλείων

Οι επεκτάσεις και τα πρόσθετα λογισμικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε ιστοσελίδα ή e-shop είναι πάντα επίσημα. Δεν συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες για εφαρμογή επεκτάσεων. Η ανάλυση στατιστικών πραγματοποιείται με πιστοποιημένα online λογισμικά.

✔ Κορυφαία Ελληνική φιλοξενία (hosting)

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες του χώρου που χρησιμοποιούν server στο εξωτερικό λόγω χαμηλού κόστους, παρέχουμε φιλοξενία αποκλειστικά σε Ελληνικούς Cloud Servers τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, πετυχαίνουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην Google.

✔ Άμεση και φιλική υποστήριξη

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εφαρμογή αλλαγών ή επεκτάσεων λειτουργικότητας και χρησιμοποιούμε τον τρόπο επικοινωνίας που σας βολεύει (π.χ.Τηλέφωνο, Viber, Live Chat). Αναλαμβάνουμε για εσάς κάθε εργασία διαχείρισης και συντήρησης.

✔ Απόλυτη επιχειρηματική ευελιξία

Έχουμε απόλυτη κατανόηση στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε μόνο ανοιχτά λογισμικά με ευέλικτες τιμολογήσεις εργασιών και προσφορές ή ευκολίες πληρωμών. Το website σας θα είναι ιδιοκτησίας σας, μεταφέρσιμο και επεκτάσιμο.

Οι αξίες μας

Διαφάνεια

Για εμάς είναι σημαντικό ο πελάτης μας να ξέρει ακριβώς για ποιο πράγμα πληρώνει. Παρέχουμε πάντα πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση.

Γνώση

Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιστήμη μας. Εξελισσόμαστε συνεχώς, σε ένα κόσμο που αλλάζει καθημερινά για να προσφέρουμε το καλύτερο.

Εξυπηρέτηση

Η συχνή επικοινωνία με τους πελάτες μας αποτελεί για εμάς μονόδρομος. Βλέπουμε κάθε πελάτη ως συνεργάτη με μια σχέση εμπιστοσύνης.

Αξιοπιστία

Έχουμε ως στόχο να παραδίδουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αποκλειστικά σε σχέση με τον υψηλότερο ανταγωνισμό.

Υπερήφανοι συνεργάτες των εταιρειών:

Ενημερωθείτε από το Blog μας

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε το κοινό σας; Πείτε μας τον χρόνο και τον τρόπο που σας βολεύει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας χωρίς δεσμεύσεις.


  ΚατασκευήΔιαφήμισηΥποστήριξηΆλλο
  Τρόπος επικοινωνίας:

  ΤηλεδιάσκεψηΤηλέφωνοE-mailΡαντεβού
  Ημερομηνία:
  Ονοματεπώνυμο:*
  Εmail:*
  Τηλέφωνο:*
  Σύντομη περιγραφή:

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Συχνές ερωτήσεις

  Τι σημαίνει κλειστό και ανοιχτό λογισμικό;

  Με απλά λόγια, τα ανοιχτά λογισμικά είναι το παρόν και το μέλλον των ιστοσελίδων. Είναι λογισμικά που παρέχονται δωρεάν από επίσημους οργανισμούς, με απεριόριστες δυνατότητες επεκτάσεων και πλήρη ευελιξία. Θα μπορείτε να μεταφέρετε τη σελίδα σας σε οποιοδήποτε server και να τη διαχειρίζεται οποιοσδήποτε προγραμματιστής, σε αντίθεση με άλλα ιδιωτικά λογισμικά ελληνικών εταιρειών. Μην χαλάσετε χρόνο και χρήμα σε κλειστό λογισμικό ακόμα και αν δεν συνεργαστείτε μαζί μας, καθώς στο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα καταλήξετε σε χρήση ανοιχτού λογισμικού.

  Γιατί οι Ελληνικοί Server είναι προτιμότεροι;

  Η τοποθεσία του server είναι πολύ σημαντική για την θέση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Για παράδειγμα η Google γνωρίζει πως εάν αναζητάτε μια υπηρεσία ενώ βρίσκεστε στην Ελλάδα, το πιο πιθανό είναι να σας εξυπηρετήσει κάποια εταιρεία κοντά σας. Εάν αυτή η εταιρεία εκπέμπει την ιστοσελίδα της από την Ελλάδα, η Google απευθείας αναγνωρίζει την συσχέτιση τοποθεσίας. Επίσης, η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με server στην Αμερική π.χ., διότι το σήμα θα διανύσει πολύ μεγαλύτερη απόσταση.

  Tι σημαίνει ανταποδοτική διαφήμιση;

  Όλα τα σύγχρονα συστήματα διαφήμισης, δηλαδή η Google, τα Social Media, κτλ. είναι ανταποδοτικά. Αυτό σημαίνει ότι καθορίζεται το budget και μετέπειτα ξοδεύεται ποσοστό του budget μόνο όταν έχουμε επισκέπτες. Δηλαδή δεν πληρώνουμε αν δεν έχουμε ενδεχόμενους πελάτες. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία και είναι μακράν πιο αποδοτικά από άλλες μορφές διαφήμισης.

  Παρέχετε προσφορά που να εφαρμόζει στις ανάγκες μου;

  Γνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης έχει ξεχωριστές ανάγκες και κάθε project έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Για τον λόγο αυτό, αντιμετωπίζουμε όλες μας τις συνεργασίες ως μοναδικές και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ευέλικτες συμφωνίες και διευκολύνσεις, όποτε αυτό χρειαστεί. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και να ζητήσετε μια προσφορά που να ταιριάζει στα μέτρα σας.

  Τι εγγύηση λειτουργικότητας έχω;

  Η κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop (woocommerce), γίνεται με το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κατασκευής παγκοσμίως, το WordPress. Οι μεγαλύτερες εταιρείες όπως το Facebook, η Samsung, η Sony, το Ebay κτλ. το χρησιμοποιούν σε διάφορα project τους για την κορυφαία σταθερότητα του. Σας εγγυούμαστε υπεύθυνα ότι θα παραλάβετε ένα ολοκληρωμένο website παγκοσμίου κλάσης, 100% ιδιοκτησίας σας και πλήρως επεκτάσιμο. Ζητήστε τώρα δωρεάν παρουσίαση για κατασκευή ή διαφήμιση, χωρίς προκαταβολή.

  Θα έχω αξιόπιστη υποστήριξη;

  Παρέχουμε 24/7 τεχνική υποστήριξη για ζητήματα φιλοξενίας και λειτουργίας του server, ώστε η ψηφιακή προέκταση της επιχείρησης σας να είναι πάντα online. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε ζήτημα που θα προκύψει με την ιστοσελίδα ή το e-shop σας, όπως αναβαθμίσεις, αλλαγές, νέες προσθήκες και επέκταση λειτουργιών. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών, συμβουλών και βοήθειας με τον τρόπο επικοινωνίας που σας βολεύει.

  Γιατί οι τιμές είναι χαμηλές σε σχέση με άλλες εταιρείες;

  Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τις σωστές τιμές για την κατασκευή και συντήρηση και την μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop. Το πιο σημαντικό ρόλο παίζει η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί. Το WordPress καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε απαιτητικής ιστοσελίδας και σύγχρονου e-shop, χωρίς μεγάλο κόστος και με πλήρη επιχειρηματική ευελιξία. Η εξειδίκευση μας λόγω των πολυάριθμων website που έχουμε κατασκευάσει μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε χαμηλά το κόστος, κρατώντας την ποιότητα στο κορυφαίο επίπεδο.

  Γιατί οι τιμές είναι υψηλές σε σχέση με άλλες εταιρείες;

  Οι περισσότερες εταιρείες που κατασκευάζουν ιστοσελίδες και e-shop με το WordPress, χρησιμοποιούν έτοιμα και ξεπερασμένα πρότυπα χαμηλού κόστους. Συνήθως παρουσιάζεται ως πλεονέκτημα “η επιλογή από εκατοντάδες πρότυπα για να διαλέξετε”. Κάτι, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν θα καλύπτει τις ανάγκες σας και σίγουρα δεν θα είναι επεκτάσιμο. Εμείς σχεδιάζουμε κάθε website αποκλειστικά για τον πελάτη μας και σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε project, με σύγχρονες τεχνικές προβολής.