Αλλαγές (διαχείριση) και αναβαθμίσεις (updates) στην ιστοσελίδα ή σε ηλεκτρονικό κατάστημα

Είναι γεγονός ότι μπορείτε να διαχειριστείτε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστοσελίδα με WordPress ακόμα και από το κινητό σας. Πολλοί χρήστες όμως, επιλέγουν για τις απαιτητικές εργασίες όπως την αλλαγή στον σχεδιασμό σελίδων ή την πραγματοποίηση μιας αναβάθμισης, κάποιον ειδικό. Για εκείνους που δεν έχουν τον χρόνο, τις γνώσεις ή την διάθεση να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αλλαγή στο website τους, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από μικρές διορθώσεις και συνιστώμενες αναβαθμίσεις, έως και την εφαρμογή νέων επεκτάσεων και λειτουργιών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Άμεση υποστήριξη, απεριόριστες δυνατότητες

Γιατί είναι πιο εύκολο για εμάς να παρέχουμε άμεση υποστήριξη και απεριόριστες επεκτάσεις;

Κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα μας με WordPress. Για τον λόγο αυτό, εξασφαλίζουμε εύκολη διαχείριση και ευέλικτη επεκτασιμότητα. Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, είναι εύκολο για εμάς να πραγματοποιήσουμε γρήγορα οποιαδήποτε σχεδιαστική αλλαγή μας ζητήσετε. Ακόμη, οι απεριόριστες επεκτάσεις που υπάρχουν διαθέσιμες για το WordPress κάνουν ακόμα πιο εύκολη την εφαρμογή νέων λειτουργιών. Χρησιμοποιούμε μόνο επίσημες premium επεκτάσεις για να παρέχουμε αξιόπιστη υποστήριξη. Διαφέρουμε από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν έτοιμα πρότυπα και ανεπίσημα λογισμικά που προκαλούν προβλήματα.

Ανάπτυξη λογισμικού και υπηρεσίες πληροφορικής για εξατομικευμένες ανάγκες

Γνωρίζουμε ότι κάθε project έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Για το λόγο αυτό άλλωστε, δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα χαμηλού κόστους. Είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε οποιαδήποτε επέκταση λογισμικού απαιτηθεί για την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αναλαμβάνουμε διορθώσεις και εφαρμογή επεκτάσεων και σε website εκτός WordPress, όπως Joomla, Shopify, OpenCart, Prestashop, Magento, Drupal και πολλά άλλα, καθώς επίσης και τη μεταφορά δεδομένων από τις παραπάνω πλατφόρμες σε ένα νέο WordPress website. Θέλετε η ιστοσελίδα ή το e-shop σας να κάνει την χρήση κάποιου API όπως π.χ. από το χρηματιστήριο ή από κάποια Τράπεζα; Θα χαρούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εξατομικευμένη ανάπτυξη λογισμικού.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Αφήστε τις επεκτάσεις, τις αλλαγές και τις αναβαθμίσεις στους ειδικούς.

Αλλαγές και αναβαθμίσεις

Αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις εργασίες διαχείρισης και συντήρησης της ιστοσελίδας σας. Από σχεδιαστικές αλλαγές και προσθήκη υπηρεσιών ή προϊόντων, έως και τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Πραγματοποιούμε όλο το εύρος των ενεργειών για την διαχείριση ενός απαιτητικού website.

Εφαρμογή επεκτάσεων

Εφαρμόζουμε επεκτάσεις και υλοποιούμε νέες λειτουργίες για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και των πελατών. Εγκατάσταση Live Chat, Booking System, χρήση εξωτερικών APIs (Τράπεζες κτλ.) είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τις απεριόριστες επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες.

Άμεση ανταπόκριση

Είμαστε στη διάθεσή σας μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας σας βολεύει όπως τηλέφωνο, email, Viber, WhatsApp, Zoom, Microsoft Teams, Skype. Ένας εκπρόσωπος μας θα είναι πάντα διαθέσιμος να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να παρέχει την βοήθεια που χρειάζεστε.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες συντήρησης

Διαχείριση και εφαρμογή επεκτάσεων σε ιστοσελίδες και e-shop

Πραγματοποιούμε για εσάς όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την σωστή διαχείριση και συντήρηση μιας σύγχρονης ιστοσελίδας ή ενός απαιτητικού ηλεκτρονικού καταστήματος. Εφαρμόζουμε όλες τις αλλαγές ή επεκτάσεις που ενδεχομένως να χρειαστείτε:

 1. Διαχείριση και μικροαλλαγές.
 2. Άμεση βοήθεια για διορθώσεις.
 3. Προσθήκη νέων σελίδων, ανέβασμα προϊόντων κτλ.
 4. Αναβάθμιση WordPress και επεκτάσεων (συνιστώμενες αναβαθμίσεις)
 5. Εγκατάσταση νέων επεκτάσεων και νέων λειτουργιών.
 6. Ανάπτυξη εξατομικευμένου λογισμικού.
 7. Μεταφορά δεδομένων.
 8. Παροχή συμβουλευτικής.

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση και προσφορά

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε το website σας; Πείτε μας τον χρόνο και τον τρόπο που σας βολεύει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας χωρίς δεσμεύσεις.


  Κατασκευή νέου siteΔιαφήμιση και SEOΥποστήριξη ή βοήθειαΆλλο


  Κατασκευή νέου site


  Διαφήμιση και SEO


  Υποστήριξη ή βοήθεια

  Τρόπος επικοινωνίας:
  ΤηλέφωνοVideo Call


  Τηλέφωνο  Video Call

  Ημερομηνία:
  Ώρα:*
  Όνομα:*
  Επώνυμο:*
  Τηλέφωνο:*
  Σύντομη περιγραφή:

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύει η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Συχνές ερωτήσεις

  Χρειάζομαι οπωσδήποτε διαχείριση από προγραμματιστές;

  Όχι, δεν είναι απαραίτητη η βοήθεια από τους προγραμματιστές. Το WordPress είναι το πιο εύκολο σύστημα διαχείρισης ιστοσελίδων παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε σε κείμενα, εικόνες, προϊόντα και πολλά άλλα, χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Οι προγραμματιστές συνήθως επιλέγονται για εργασίες εφαρμογής επεκτάσεων, αναβαθμίσεων και μεγάλων αλλαγών στην εμφάνιση. Πολλές από τις εργασίες αυτές μπορούν να γίνουν και από προχωρημένους απλούς χρήστες, αλλά προτιμάται η υλοποίηση τους από ειδικούς για λόγους ασφαλείας.

  Πόσο κοστίζει η υποστήριξη μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop;

  Το κόστος της υποστήριξης μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από το είδος της εργασίας και τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί. Οι εργασίες διαχείρισης και αλλαγής εμφάνισης είναι λιγότερο απαιτητικές από τις εργασίες ανάπτυξης νέων και εξειδικευμένων λειτουργιών. Σε γενικό πλαίσιο οι εργασίες διαχείρισης και παροχής βοήθειας ξεκινούν από 25€ για ιστοσελίδες και e-shop σε WordPress.

  Θα μπορεί να βοηθήσει άλλος προγραμματιστής εκτός από εσάς;

  Θα έχετε δικαιώματα διαχειριστή και την δυνατότητα προσθήκης άλλων χρηστών και διαχειριστών. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πλήρη ελευθερία σχετικά με την διαχείριση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας. Οποιοσδήποτε τεχνικός από κάθε τομέα πληροφορικής θα μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία στο website σας ανά πάσα στιγμή.

  Υπάρχουν άλλα κρυφά έξοδα για την υποστήριξη;

  Όχι, δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις στην τιμολόγηση της υποστήριξης. Πάντα θα έχουμε συμφωνήσει σε ένα πλάνο πληρωμής που σας βολεύει και η πληρωμή θα ολοκληρώνεται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Έτσι, θα είστε πλήρως εξασφαλισμένοι για την παροχή των υπηρεσιών. Δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από το όρια που έχουν συμφωνηθεί και μάλιστα, ενθαρρύνουμε με κάθε ευκαιρία την συχνή διαχείριση και από εσάς ώστε να έχετε πάντα την πλήρη εικόνα της απόδοσης του website σας.

  Μπορώ να ζητήσω υποστήριξη μόνο όταν την χρειαστώ;

  Δεν χρειάζεται να έχετε προπληρώσει κάποιο πλάνο ή να είστε ήδη πελάτης μας για να σας προσφέρουμε την βοήθεια μας. Θα χαρούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία υποστήριξης της ιστοσελίδας ή του e-shop σας κατόπιν αιτήματος.

  Παρέχετε άμεση υποστήριξη;

  Η εξειδίκευση μας, καθώς και τα premium εργαλεία κατασκευής που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουν την άμεση και εύκολη εφαρμογή οποιονδήποτε αλλαγών. Τα ανοιχτά λογισμικά στα οποία αναπτύσσουμε τα website σας, είναι πλήρως επεκτάσιμα και μπορούν να δεχθούν οποιαδήποτε προσθήκη που τυχόν χρειαστείτε με πολύ αμεσότερο και οικονομικότερο τρόπο σε σχέση τα ιδιωτικά κλειστά λογισμικά εταιρειών πηροφορικής.

  Με ποιους τρόπους επικοινωνίας μπορώ να υποβάλλω αιτήματα;

  Μπορείτε να υποβάλλετε τα αιτήματα σας με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας σας βολεύει. Τηλεφωνικά, μέσω mail, μέσω εφαρμογών μηνυμάτων (Viber, WhatsApp, κτλ.) ή μέσω του Live Chat της ιστοσελίδας μας. Για λόγους αρχείου, θα σας στέλνουμε πάντα ένα mail μόλις ολοκληρωθούν οι αλλαγές για επιβεβαίωση.

  Χρειάζομαι άμεση βοήθεια από αλλαγές στο website μου. Τι κάνω;

  Αρχικά, ψυχραιμία! Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και διορθώσεις σε ελάχιστο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας σε ένα από τα στοιχεία επικοινωνίας ή συμπληρώνοντας την φόρμα που σας βολεύει περιγράφοντας το πρόβλημα σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και γιατί όχι, να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε αλλαγές για εσάς όποτε μας ξαναχρειαστείτε.