Υπoστήριξη με υπευθυνότητα με επαγγελματισμό.

Εφαρμόζουμε άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή ή επέκταση χρειαστείτε. Παρέχουμε φιλοξενία σε Ελληνικούς server για μέγιστα αποτελέσματα στην Google.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέχουμε άμεση και εγγυημένη υποστήριξη

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ E-SHOP

Ελάχιστες εταιρείες ενημερώνουν τους πελάτες τους για την τοποθεσία και την ποιότητα της φιλοξενίας (hosting). Αυτό συμβαίνει διότι το κόστος για Ελληνικούς server είναι πολλαπλάσιο. Μάλιστα, αυξάνεται ακόμη περισσότερο αν θέλουμε το website μας να φορτώνει γρήγορα. Εμείς ρίχνουμε το κέρδος μας ώστε να παρέχουμε αποκλειστικά Ελληνικό Cloud ταχύτατο δίκτυο για μέγιστα αποτελέσματα στην Google.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ (HOSTING)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Από απλές αλλαγές εμφάνισης και ανέβασμα προϊόντων, έως και εγκατάσταση νέων λειτουργιών. Οι δυνατότητες εφαρμογής επεκτάσεων είναι αμέτρητες και μπορούμε να αναπτύξουμε την διαδικτυακή σας παρουσία εύκολα και γρήγορα. Παρέχουμε άμεση βοήθεια με ταχύτατη ανταπόκριση σε κάθε αίτημα. Επαγγελματική υποστήριξη με ευέλικτους όρους συνεργασίας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Υπερήφανοι συνεργάτες

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ή κλείστε ένα ραντεβού με έναν εκπρόσωπό μας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.